2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli, Gençlerbirliği'ne kilitlendi

Denizlispor, yarın kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Ligde 7 maçta topladığı 7 puanla 13. sırada bulunan Yeşil-siyahlılar, Gençlerbirliği'ni yenerek alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Bu sezon kendi sahasında oynadığı 3 maçta sadece Trabzonspor'a yenilen, Antalyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenen Denizlispor, Gençlerbirliği maçından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-siyahlı takımda sakatlıkları süren Süleyman Olgun, Güray, Fatih Yiğen ve Caner'in yanı sıra hafta içinde kadro dışı bırakılan Emin ve İlkay bu maçta forma giyemeyecek.


Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirten Teknik Direktör Ali Yalçın, "Kendi sahamızda iyi mücadele ediyor ve çok gol pozisyonuna giriyoruz. Bulunduğumuz konum itibariyle Gençlerbirliği maçı bizim için mutlaka kazanılması gereken bir maç. Biz kendi sahamızdaki tüm maçları kazanıp, deplasman maçlarından da en az bir puan çıkarmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle Gençlerbirliği'ni yeneceğimize inanıyorum" dedi.


Denizli Atatürk Stadı'nda saat 14.00'de oynanacak maçın bilet fiyatları, kale arkası 5, maraton tribünü 15, kapalı tribün de 35 YTL olarak açıklandı.


Denizlispor'un Gençlerbirliği maçına Cenk, Feridun, Kratochvil, Burak, Çağlar, Tomas (İsmail Baydil), Yusuf, Braga, Carlos Alberto, İzzet, Roberts onbiri ile çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 14:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?