2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli, Kayseri'ye hocasız hazırlanıyor

Denizlispor, Kayserispor maçı hazırlıklarını teknik direktörsüz sürdürüyor.

Teknik Direktör Ali Yalçın ve yardımcıları Tuncay Özbek ve Mustafa Kocakaya'nın istifa etmesinin ardından, teknik direktör arayışlarını sürdüren ancak şu ana kadar herhangi bir isimle anlaşma sağlayamayan Denizlispor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Başta Gençlerbirliği'nden istifa eden Mesut Bakkal olmak üzere bazı teknik direktörlerle görüşmeler yapan ancak şu ana kadar herhangi bir isimle anlaşamayan Denizlispor yönetimi, hoca arayışlarını sürdürürken, yeşil-siyahlılar PAF Takım Antranörü Yaşar Işık ve kondisyoner Çağlayan Çağlar nezaretinde Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde tek idmanla çalışmalarını sürdüren Denizlispor'da futbolcuların moralli ve istekli olması dikkat çekerken, yeşil-siyahlılar Kayserispor'u yenerek kötü gidişe son vereceklerine inandıklarını söylediler. Sakatlıkları devam eden Fatih Yiğen ve Güray dışında eksik oyuncusu bulunmayan Denizlispor, bu sezon kendi sahasında sadece Trabzonspor'a yenildi. Antalyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenen, Gençlerbirliği ile de berabere kalan yeşil-siyahlılar, son 3 haftadır galip gelemiyor.


Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, son haftalarda devam eden kötü gidiş ve teknik heyetin görevden ayrılmasına rağmen birlik ve beraberliğin sürdüğünü, kötü günlerin son bulması için herkesin elinden geleni yaptığını belirterek, "Kayserispor ligin en güçlü ekiplerinden biri ve zor bir maç olacak. Ancak oyuncularımızın hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda gösterdiği performans, istekli çalışmaları ve herşeylerini ortaya koyması bizi sevindiriyor. Tüm olumsuz gelişmelere rağmen kendi sahamızda Kayserispor'u yenecek gücümüz var. Bu maçı kazanmamız bizim için dönüm noktası olabilir. Bu bilinçle hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızdan bu maçta bize her zamankinden daha fazla destek vermesini istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 16:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?