2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli, kazanmak için oynayacak

Denizlispor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.


Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında kendi evinde haftanın açılış maçında Trabzonspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, bugün yaptığı hafif bir antrenmanın ardından kendi tesislerinde kampa girdi. Yeşil-siyahlı ekipte, takımla çalışmalara başlayan ancak henüz hazır olmayan Engin, İlkay ve Emin'in yanı sıra, sakatlıkları süren Güray ve İsmail Helvacı Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, Trabzonspor maçının kolay geçmeyeceğini belirterek, "Biz genç ve yeni bir takım olmamıza rağmen kısa sürede eksiklerimizi tamamlayıp takım olma özelliğini yakaladık. Ligin ilk 3 haftasında ortaya koyduğumuz cesur futbol ve kazanma hırsı bunun bir ispatı. Trabzonspor maçında da kazanmak için oynayan bir takım olacağız. Özellikle kendi saha ve seyircimiz önünde puan kaybetmek gibi bir düşüncede asla olamayız. Rakip kim olursa olsun, oyun disiplininden kopmadan, kazanmak için gereken şeyleri sahaya yansıtıp 3 puan almak bizim hedefimiz. Trabzonspor maçını da mutlaka kazanmak
istiyoruz" dedi.


Denizli Atatürk Stadı'nda yarın akşam saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada, Denizlispor'un, Cenk-İsmail Olgun, Roman, Couto, Çağlar-İzzet, Tomas, Braga, Fatih Yiğen, Murat Karakoç- Roberts ilk onbiriyle sahaya çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 15:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?