2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli, mutlaka kazanmak istiyor

Denizlispor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyor.


Geçen hafta Hacettepe deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle eli boş dönen Denizlispor'da hazırlıklar günde tek idmanla sürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan çalışmalara, sakatlıkları süren Fatih Yiğen ve Güray katılmazken, Tomas, Caner ve Süleyman Olgun takımdan ayrı olarak doktor nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon kendi sahasında oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir de mağlubiyet alan yeşil-siyahlılar, Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanmak istiyor. 7 maçta 7 puan toplayabilen ve düşme hattının hemen üzerinde bulunan Denizlispor'da Fatih Yiğen, Güray, Süleyman Olgun ve Caner'in oynamayacağı kesinleşti. Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, sık sık futbolcularla toplantı yaparak Gençlerbirliği maçının önemini anlatıyor.


Hacettepe deplasmanında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ancak bu maçı unutmaları gerektiğini belirten futbolcular, Gençlerbirliği'ni eli boş göndereceklerini söylediler. Uzun süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen genç futbolcu Engin Memişler, Hacettepe mağlubiyetinin kendileri için iyi olmadığını belirterek, "Ama bu maç geride kaldı. Gençlerbirliği maçı mutlaka kazanılması gereken bir maç. İyi mücadele ederek kazanacağımıza inanıyorum. Ben de iyileştim. Hocam görev verdiği taktirde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

Sakatlığı nüksettiği için oynamayacağı açıklanan Caner Celep, Hacettepe mağlubiyetinin kendilerini üzdüğünü belirterek, "Gençlerbirliği'ni yenerek rahatlamak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var" diye konuştu.


Yeşil-siyahlıların milli futbolcusu Çağlar Birinci ise, Hacettepe maçının hakkının beraberlik olduğunu ancak sahadan yenik ayrıldıklarını belirterek, "Gençlerbirliği'ni yenerek bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Bu maça daha iyi hazırlanıp, konsantre olarak çıkacak ve istediğimiz galibiyeti alacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 15:10:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?