2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli, şampiyon yap bizi !

Beşiktaş, Denizli'de taraftarları tarafından şampiyonluk şarkılarıyla karşılandı.

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Denizlispor ile karşılaşacak olan lider Beşiktaş, bugün özel bir uçakla Denizli'ye geldi. Çardak Havaalanı'na inen Siyah-beyazlı takımın taraftarları, uçak inmeden saatler önce havaalanında pankart açıp, şampiyonluk şarkıları söyledi.

Beşiktaşlı taraftarlar, Denizlispor'u yenerek şampiyon olacaklarını söylediler. Uçaktan inen Beşiktaş kafilesi, izdiham sebebiyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Taraftarlar, futbolculara çiçek verirken, imza almak ve fotoğraf çektirmekiçin de büyük çaba sarfettiler.

Özellikle Holosko ve Bobo'ya sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, teknik direktör Mustafa Denizli'ye de uzun süre tezahüratta bulundu. 'Mustafa Denizli şampiyon yap bizi' sloganları atan taraftarlarla tek tek tokalaşan ve çiçek alan Mustafa Denizli otobüse binene kadar tüm taraftarların elini sıktı.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı karşılamanın ardından otobüse binen Beşiktaş kafilesi, daha sonra kalacağı Denizli Anemon Otel'e gitti. Yarın akşam Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basına kapalı son bir idman yapacak olan Siyah beyazlılar, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 18:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?