7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizli: Genç hemşire evinde ölü bulundu...

Denizli Devlet Hastanesi Doğum Bölümü'nde hemşire olarak görev yapan Yıldız Tokgöz (31) evinde ölü olarak bulundu. İzmir'de 112 Acil Servis Ambulans Komuta Merkezi'ne Topraklık Mahallesi 638 Sokak Numara:2'deki Uyanık Apartmanı'nın 2. katında oturan hemşirenin intihar edeceği ihbarının gelmesi üzerine, 112 Acil Servis ekipleri verilen adrese gitti.

Ekipler, kapının açılmaması üzerine polisi aradı. Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Yıldız Tokgöz'ün cesediyle karşılaştı.


Yalnız yaşadığı öğrenilen Tokgöz'ün cesedinin baş ucunda bir bardak ayran bulundu. İntihar ettiği tahmin edilen Tokgöz'ün cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.


Kocasından boşanan Yıldız Tokgöz'ün 15 gün önce de Devlet Hastanesi Doğum Polikliniği'nde boğazını keserek intihar girişiminde bulunduğu ve yoğun bakımda yattığı bildirildi. Tokgöz'ün, daha önce de 3 kez intihar girişiminde bulunduğu kaydedildi.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2004 Çarşamba 14:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?