6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli: Paraları alıp, ortadan kayboldu

Denizli’nin Gümüşler Beldesi’nde Deniz Kaya isimli bir çocuk annesi, evdeki 9 Cumhuriyet altını ile 200 milyon lirayı alarak ortadan kayboldu. Bir hafta önce kaybolan Deniz Kaya’dan hala haber alınamadığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay geçen hafta Çarşamba günü meydana geldi. Akşam işten
eve dönen Latif Kaya, karısı Deniz Kaya’dan yemek hazırlamasını istedi; ancak Deniz Kaya "hastayım" mazeretiyle kocasına ve kızına yemek hazırlamak istemedi. Bir süre sonra kalkıp yemek hazırlayan kadın daha sonra 9 Cumhuriyet altını ile 200 milyon lirayı alarak ortadan kayboldu.

Eşinin kendisine yemek hazırladıktan sonra ortadan kaybolduğunu ve bir haftadır kendisinden haber alınamadığını belirten Latif Kaya, "Kendisini biraz iyi hissedince bize yemek hazırladı. Ben kızımla birlikte yemek yerken bir kapı sesi duydum. Mutfaktan, eşimin bulaşık yıkama sesleri geliyordu; ancak sonra sesler kesildi. 10 dakika sonra eşime baktığımda ortada yoktu" dedi. Kaya, eşinin giderken 9 Cumhuriyet altını ile 200 milyon lirayı da yanına aldığını söyledi.
Eşinin bazen sinir krizleri geçirdiğini ifade eden Latif Kaya, "Eşimi gören olursa bana haber versin. Aramızda hiçbir mesele yoktu. Evden neden kaçtı anlamadım. Yine sinir krizi geçirmiş de olabilir. Onu çok merak ediyorum. Eşimin üstünde, mavi kot elbise bulunuyordu. Eşim Deniz Kaya’yı görenlerin, (0 542 303 44 55) numaralı telefondan bana haber vermelerini istiyorum" diye konuştu.

DENİZLİ-(İHA)
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2004 Pazartesi 14:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?