6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli: Sabıkalı hırsız sahte ehliyet ile yakalandı

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece yarısı Mehmetçik Mahallesi 1298/3 Sokak 9 numara 4. katta hırsızlık yapıldığı ve olay yerinden bir şahsın kaçtığı yönündeki bir ihbar üzerine, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Hırsızlık Masası ekiplerinin, bölgede düzenledikleri operasyonda adı Mehmet Çayır olarak belirtilen şüpheli emniyete götürüldü. Daha sonra görgü tanıklarına şüpheli teşhis ettirildi.


Yakalanan şahsın üzerinden çıkan Mehmet Çayır adına düzenlenmiş olan sürücü belgesi ile ilgili olarak Antalya Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmede, sürücü belgesinin çalıntı olduğu bildirildi. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ile yapılan çalışmada şüpheli şahsın gerçek isminin Cuma Deniz olduğu belirtildi. Yakalanan Cuma Deniz’in kullandığı otomobilde yapılan aramada ruhsatı temin edilemeyen bir adet tabanca, bu tabancaya ait 2 adet şarjör, 26 adet dolu fişek ele geçirildi.

Cuma Deniz’in Diyarbakır’da 4 ayrı hırsızlık, 2 sürücü belgesiz araç kullanma, Antalya’da 3 ayrı suçtan, Malatya’da 1 suçtan olmak üzere toplam 10 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Zanlı emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2004 Çarşamba 23:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?