6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli: Taraftar artık ücretsiz bilet alamayacak...

2004-2005 Futbol Sezonu öncesi Denizli Valisi Gazi Şimşek başkanlığında Denizli Valiliği’nde Spor Güvenlik Toplantısı yapıldı.

Denizlispor 2. Başkanı Sedat Semerci, Asbaşkan Yurdal Duman, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hamit Tekkanat, Denizli Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Sami Demirel’in katıldığı toplantıda, 2004-2005 sezonunda alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Basına kapalı yapılan toplantıda Atatürk Stadı’nda oynanacak maçlarda alınacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğünü kaydeden Denizlispor 2. Başkanı Sedat Semerci, 2005 yılında yürürlüğe girecek olan yeni Spor Yasası’nı görüştüklerini belirterek, "Yeni yasa çerçevesinde saha içi güvenlik önlemleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni sezonda hiç bir taraftar grubuna ücretsiz bilet dağıtılmayacak ve hiç bir taraftarın biletsiz maça girmesine izin verilmeyecek.

Geçen sezon Fenerbahçe maçında çıkan olaylar sebebiyle tel örgünün tekrar takılması konusunda geri adım atılmadı. Atatürk Stadı’na tel örgüler takılmayacak" dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam’da sürdüren Yeşil-siyahlılar’da transfer çalışmaları sürüyor. Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Sinan Kaloğlu’nu kadrosuna dahil etmek isteyen Denizlispor, bu futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Denizlispor Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Turgut Dalaman, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor ve Ankaragücü’nün de transfer listesinde bulunan Sinan’la görüştüklerini belirterek, "Sinan bize Ege’yi çok sevdiğini söyledi. Gelen transfer teklifleri sebebiyle kafasının karışık olduğunu belirterek bize pazar gününe kadar düşünme zamanı istedi. Son kararını Pazar günü verecek." dedi.


Öte yandan Denizlispor Yönetim Kurulu yeni sezon kombine fiyatlarını belirledi. B ve D üst kapalı tribün için hazırlanan 900 kombine biletlerin 300 milyon liradan satışa çıkarıldığı, altın koltuk kombinelerin 2 milyar, gümüş koltuk kombinelerinin de 1 milyar liradan satılacağı belirtildi.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 16:33:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?