5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizli 2-0 yenildi

Vestel Manisaspor, milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Denizlispor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı. 

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından gazetecilere maçla ilgili değerlendirmede bulunan Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Hazırlık maçıydı. Amaç, oynamayan oyuncuları da görmekti. Güzel bir hazırlık maçı oldu" dedi. 

Ersun Yanal, Vestel Manisaspor'un yeni transferi Rafael'in önümüzdeki hafta lig karşılaşmasında oynayıp oynamayacağının antrenmanlardaki performansına bağlı olduğunu söyledi. 

Denizlispor Kulübü Menajeri Can Çobanoğlu ise, güzel bir hazırlık maçı olduğunu belirterek, "Teknik adamlar da takımlarının eksiklerini görmüş oldular. Özel maçlarda sonuç önemli değil, oynanan futbol ve teknik adamların neyi hedefledikleri önemli. Bu açıdan bakıldığında iki takım içinde iyi bir maç oldu" diye konuştu. 

Önümüzdeki hafta oynayacakları zorlu Galatasaray maçıyla ilgili de Çobanoğlu, "Beşiktaş, Trabzonspor ve arkasından Galatasaray virajını iyi almamız lazım. Hedefimiz, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlamaktı, bu maçta onu tamamladık. Kendi seyircimizle buluşacağımız bu ilk maçtan mutlaka puanla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2006 Pazar 01:28:43
Güncelleme :23 Eylül 2006 Cumartesi 22:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?