7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizli Belediye Başkan Adayları Mimarların Karşısına Çıktı

TMMOB Denizli Şubesi'nin düzenlediği "Mimarlar Soruyor, Başkan Adayları Cevaplıyor" konulu toplantıda belediye başkan adayları vatandaşların sorularını cevaplandırdı.
Esnaf Sarayı'nda düzenlenen toplantının oturum başkanlığını Mimarlar Odası Onur Kurulu Üyesi Mimar Hüsamettin Ataman yaptı. Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) Belediye Başkan Adayı Afer Kara, Doğru Yol Partisi (DYP) Belediye Başkanı ve Adayı Ali Aygören, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Ali Marım ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, Denizli'de yapılan ve yapılacak projeler hakkında sorulan soruları cevapladılar.
Mimarlar Odası Başkanı Süleyman Boz ve yönetim kurulu üyeleri Nihal Örsel, Ahmet Yoldaş, İbrahim Şenel ve dinleyiciler sorularını başkan adaylarına yönelttiler. SHP Belediye Başkan Adayı Afer Kara konuşmaya başlayınca DSP'liler toplu olarak salonu terk ettiler. Toplantı AK Parti Adayı Nihat Zeybekçi ile DYP Adayı Ali Aygören'in birbirlerini eleştiren sözleriyle geçti. SHP Adayı Afer Kara, kent meclisi kuracaklarını ve demokrasi ve barış kültürünü yerleştireceklerini söyledi.
CHP Adayı Ali Marım ise planlama mantığının çok amaçlı olması gerektiğini ve çok insanla görüşülüp yapılması gerektiğini vurguladı. Marım, programının yoğun olması dolayısıyla toplantıdan erken ayrıldı.
AK Parti Adayı Nihat Zeybekçi, yaptığı konuşmalarla izleyenleri etkilerken, sık sık Aygören'i eleştirerek, Denizli'deki eksiklikleri dile getirip yapacağı projeleri anlattı. Aygören ise AK Parti adayının eleştirilerini cevaplandırarak, yaptığı hizmetleri ve yapacağı projeleri anlattı.
DENİZİLİ - İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2004 Perşembe 00:01:43
Güncelleme :23 Mart 2004 Salı 21:18:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?