3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli Belediye Fethiye'ye bileniyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda liderliğini sürdüren Denizli Belediyespor, Fethiyespor'u eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Fethiyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-beyazlı ekip, Doğan Seyfi Atlı Stadı'ndaki tadilat çalışmalarının sona ermesinin ardından 102 gün sonra kendi sahasında ilk maçını oynayacak. Bugün yapılan idmanı yöneticiler Tanju Beştaş, Ruşen Uzunoğlu ve Sait Özkan da izledi. Teknik direktör Hakan Dolutaş, Fethiyespor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Fethiyespor maçının Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynanması kesinleşti. Fethiyespor'u yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Fethiyespor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Dolutaş nezaretinde başlayan kırmızı beyazlı ekipte, kaleci İsmail Şahmalı, Serkan Görgeç ve Ahmet Yakak izinli oldukları için, Beşir Teze de sakatlığı sebebiyle çalışmalara katılmadı. Adana Demirspor maçında oynayan oyuncular düz koşu, diğer oyuncular ise koşunun ardından dayanıklılık ve top çalışması yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 19:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?