3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli Belediye galibiyet peşinde

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Denizli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Devre arası kampını iki etap halinde Antalya Side'de yapan Kırmızı beyazlı ekip, grubundaki ilk maçını kazanarak liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Kırmızı beyazlı ekipte, cezalı futbolcular Ahmet Bedir, Ersin ve Fatih Koyugölge, Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Maçın hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda sürdüren Denizli Belediyespor'da futbolcuların hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti sevindirirken, teknik direktör Hakan Dolutaş, Ahmet Bedir, Ersin ve kaptan Fatih'in oynamayacak olmasının kendileri için büyük dezavantaj olduğunu söyledi.

Akhisar Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Dolutaş, "Eksiklerimiz önemli ama onların yerine oynayacak olan arkadaşlarımız da, görevlerini fazlasıyla yerine getirecektir. Her maça olduğu gibi Akhisar Belediyespor deplasmanına da galibiyet için gideceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 23:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?