2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediye işi bitirmek istiyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda deplasmanda Turgutluspor ile berabere kalarak ekstra play-off yolunda büyük avantaj yakalayan Denizli Belediyespor, Afyonkarahisarspor'u yenerek matematiksel olarak hedefine ulaşmak istiyor.

Grupta son iki haftaya girilirken, Denizli Belediyespor en yakın takipçisi Turgutluspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak aradaki 3 puanlık farkı korudu.

Rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen kırmızı beyazlılar, alınan bir puanının sevincini yaşarken, teknik direktör Hakan Dolutaş, özellikle ilk yarıda takım halinde çok iyi futbol sergilediklerini söyledi. Stresi yüksek bir maç oynadıklarını belirten Dolutaş, "Elimize geçirdiğimiz gol pozisyonlarını cömertçe harcadık. İkinci yarıda skoru koruma telaşına girdik. Kazansaydık Denizli'ye ekstra play off'u kazanmış olarak dönmüş olacaktık. Nasip değilmiş. Afyonkarahisarspor'u yenip kendi taraftarımız önünde işi bitirmek istiyoruz" dedi.

Denizlispor Başkanı Namık Kemal Eraslan, maç sonrası soyunma odasına giderek, futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. Eraslan, Turgutlu'da takım halinde iyi futbol sergilediklerini belirterek, "Futbolcularım çok sıcak havaya rağmen ellerinden geleni yaptılar. Talihsiz bir gol yedik. Play-Off'a kalma şansını kendi evimizde taraftarlarımızla yaşama şansımız doğdu. Turgutluspor yönetimini ve taraftarlarını centilmen davranışlarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Kırmızı beyazlılar Afyonkarahisarspor maçınınhazırlıklarına yarın başlayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 14:29:23
Güncelleme :4 Mayıs 2009 Pazartesi 16:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?