2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediye'de buruk sevinç

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda kendi sahasında Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Denizli Belediyespor'da buruk bir sevinç yaşanıyor.

Grubunda liderliğini sürdüren ve kendi sahasında oynadığı Alanyaspor maçında 3 defa yenik duruma düşmesine rağmen maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle bir puan alan Denizli Belediyespor'da bir yandan galip gelememenin üzüntüsü, bir yandan da son dakikada gelen bir puanın sevinci yaşanıyor.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada ikinci yarı 3 defa mağlup duruma düşen ancak Beşir'in (2) ve Fatih'in golleriyle maçtan berabere ayrılan Denizli Belediyespor, grubunda liderliğini sürdürdü.

Alanyaspor'un iyi bir takım olduğunu belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, Turkcell Süper Lig'de mücadele eden iki takımın Fortis Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u yenemediğini belirterek, "Yağış nedeniyle saha ağırlaştı ve maç mücadele gücüne dayalı şekle döndü. Yan topların tehlikeli olacağını biliyorduk. Grubumuzda güçlü takımlar var. Bu nedenle maçların hepsi zorlu geçecek. Son maça kadar büyük çekişme olacak. Üç defa yenik duruma düştüğümüz karşılaşmada aldığımız bir puana sevindik" dedi.

Öte yandan ciddi bir sakatlık döneminden sonra sahalara dönen ve 28. yaş gününü kutladığı gün Alanyaspor karşısında attığı 2 golle alınan bir puanın önemli mimarlarından olan Beşir'in oynadığı futbol ve attığı goller teknik heyeti sevindirdi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 14:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?