2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediye'de liderlik sevinci

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'da 4 hafta sonra yeniden gelen liderliğin sevinci yaşanıyor.

Denizli Belediyespor 4 hafta önce Turgutluspor'a kaptırdığı liderlik koltuğunu, yine Turgutluspor'u kendi sahasında 1-0 yenerek geri aldı. Deplasmandaki başarısını kendi sahasında gösteremeyen Kırmızı-beyazlılar, 95 gün aradan sonra evinde kazanarak, taraftarlarını sevindirdi. 26 Kasım 2008'de Adana Demirspor'u 1-0 yendikten sonra iç sahada galip gelemeyen Denizli Belediyespor, Turgutluspor galibiyetiyle yeniden liderlik koltuğuna otururken, taraftarların maça gösterdiği ilgi yönetimi sevindirdi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, maçın son dakikasına kadar büyük özveri ile mücadele eden futbolcularını galibiyetten dolayı kutladı. Sadece bir maç kazandıklarını hatırlatan Dolutaş, "Zor maç oldu ama kazanmasını bildik. Önemli olan da buydu. Uzun bir aradan sonra taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşattığımız için mutluyuz" dedi. Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, her iki takımın da iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, "Lider olmak kadar, lider kalmak da önemli. Afyonkarahisar deplasmanından da galibiyetle dönersek, Turgutluspor maçının galibiyeti daha büyük anlam taşıyacak" dedi.

Turgutluspor maçında 30 metreden attığı şutla galibiyeti getiren Ahmet Yakak, bu sezon 2. golünü kaydetti.  Denizli Belediyespor, Afyonkarahisarspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 12:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?