2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediye'de moraller yerinde

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda lider durumda bulunan Denizli Belediyespor'da Akhisar Belediyespor deplasmanından alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, teknik direktör Hakan Dolutaş antrenman sonrası oyuncularına baklava ikram etti.

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda ilk haftayı 3 puanla kapatan Denizli Belediyespor'da hafta sonunda oynanacak Alanyaspor maçının hazırlıkları başladı. Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda Teknik Direktör Hakan Dolutaş nezaretinde yapılan haftanın ilk antrenmanına bir yakını vefat eden kaleci Onur katılmazken, Akhisar Belediyespor maçında sağ ayağına darbe alan Hasan Ali ise bir süre düz koşu yaptıktan sonra dizine buz tedavisi yaptırdı.

Akhisar Belediyespor galibiyetinin tesadüfi olmadığını göstermek için Alanyaspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirten Denizli Belediyespor Menajeri Kadir Kanatsız, her maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi. Kanatsız, lider başladıkları grupta lider kalmak için çok çalışmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını açıkladı.

Antrenman sonrası Teknik Direktör Hakan Dolutaş, futbolculara bir tepsi baklava ikram etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 17:57:27
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 18:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?