2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediye'de puan hesapları

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Turgutluspor maçından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Lige kötü bir başlangıç yapan ve topladığı 5 puanla düşme hattında yer alan Denizli Belediyespor, yarın oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı son idmanla tamamladı. Turgutluspor deplasmanından en az bir puanla dönmenin hesaplarını yapan kırmızı beyazlı ekipte, eksik futbolcu bulunmuyor. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş Fethiyespor maçından galip ayrılamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmamıza rağmen golü bulamadık.

Turgutluspor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacağız. Hedefimiz bu maçtan en az 1 puan alıp, çok ihtiyacımız olan morali bulmak. Bu maça iyi bir şekilde hazırlandık" dedi. Çok genç bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Dolutaş " İyi bir ekibe sahibiz, sadece futbolcularımızın tecrübe eksikliği var. Kadromuza güveniyoruz. Futbolcularımız, sezon sonunda bizleri arzu ettiğimiz yere taşıyacaklardır" diye konuştu.

Denizli Belediyespor Kulüp Doktoru Mahmut Tekin, Fethiyespor maçında darbe alan ve sağ ayak arka adalesinde ödem oluşan Cem'in Turgutluspor maçında forma giymesinin maç saati belli olacağını söyledi.

Tekin, son antrenmana bir tepsi baklava ile gelerek futbolcu ve teknik heyete jest yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 15:44:03
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 10:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?