3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli Belediyesi 134 yaşında

DENİZLİ BELEDİYESİ KURULUŞUNUN 134.YILINI KUTLUYOR

Denizli Belediyesi'nin kuruluşunun 134'üncü yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Denizli Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan etkinliklere, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yardımcıları ve bir dönem Denizli Belediye Başkanlığı yapan Ziya Tıkıroğlu, Ali Dartanel, Ali Marım, Ali Aygören ve Hasan Gönüllü, meclis üyeleri ile daire müdürleri

ve belediye çalışanları katıldı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve eski belediye başkanları, belediye önündeki Atatürk Anıtı'na birlikte çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Nihat Zeybekci, bugüne kadar Denizli'ye, belediye kurumu vasıtasıyla hizmet eden tüm başkanlara, daire müdürlerine, çalışanlarına ve meclis üyelerine teşekkür etti. 134 yılda çok şey değiştiğini belirten Başkan Zeybekci, "Her kim ki bu millete hizmet ettiyse, Allah onu ödüllerin en güzeli cennetle ödüllendirsin. Ayrıca, yaşayan bütün belediye başkanlarına, kente hizmet etmiş olan tüm arkadaşlarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Hayatta olmayıp aramızdan ayrılanlara rahmet diliyorum" dedi.

Daha sonra törene katılanlar Asri Mezarlığa giderek hayatını kaybeden belediye başkanlarının mezarlarına çiçek bıraktı. Törenin ardından Başkan Zeybekci ve dönemin belediye başkanları başkanlık makamında bir süre sohbet etti.

DENİZLİ BELEDİYESİ KURULUŞUNUN 134.YILINI KUTLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 14:19:03
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 14:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?