6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli Belediyesi'nde kar alarmı

Denizli Belediyesi bünyesinde kar yağışı sebebiyle Belediye Başkanı Ali Aygören'in başkanlığında oluşturulan Kriz Masası ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Şehri 6 ana bölgeye ayırarak 16 kamyon 4 grayder, 9 pikap, 2 traktör, 340 personel ile yol ve kaldırım kürüme çalışmalarına başlayan Kriz Masası ekiplerinin, çalışmalarını hava şartları normale dönünceye kadar sürdürecekleri bildirildi.
Denizli Belediyesi Kriz Masası'na bağlı ekipler, 6 bölgede 70 cadde, 6 bulvar, 3 bin 454 sokağa girerek, kar kürüme ve temizleme çalışması yapıyor.
Belediye Başkanı Ali Aygören, kar temizleme çalışmalarını zaman zaman yerinde inceleyerek, çalışmaların aralıksız sürdürülmesini istedi. Aygören, kar kürüme ve temizlik çalışmalarının öncelikle ana cadde ve bulvarlardan başlatıldığını belirterek, "Şubat ayı başındaki yar yağışından sonra günlük yaşamı kısa zamanda döndüren kriz masası ekipleri, bugün sabahtan itibaren tekrar kar alarmına geçti. Ana cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.
DENİZLİ - İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2004 Cuma 20:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?