2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyesi'nden konut satışı

Denizli Belediyesi, Üçler Beldesi'ndeki Umutkent 3 Sosyal Konut Projesi'nde yer alan 11 konutu ihaleyle sattı. Umutkent 3 ve Belkon'daki 7 konutu ise 6 Ağustos 2008 tarihine kadar her hafta Salı Perşembe günleri saat 15:00'da yapılacak ihaleyle satılacak. 

Denizli Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen ihaleye konut almak isteyen vatandaşlar katıldı. Denizli Belediyesi Meclis üyelerinden Sezai Günalp ihaleyi yönetti. 

Umutkent 3'de 39 ve Belkon'da 7 olmak üzere satışa çıkarılan 46 konuttan 11'i 55 bin YTL ile 65 bin YTL arasında alıcı buldu. Alıcılar, konutları aldıklarına dair belgeyi imzalayarak ev sahibi oldu. Hak sahipleri diledikleri zaman evlerine taşınabilecek. Kalan konutların satışında ise 6 Ağustos 2008 tarihine kadar, her hafta Salı ve Perşembe günleri saat 15:00'da encümen salonunda ihale düzenlenecek. Konut almak isteyen şirketlerde, şirket yetki belgesi, ticaret odası belgesi, geçici teminatı yatırdığını gösterir belge, şahıslarda ise muhtarlıktan alınacak nüfus cüzdanı, ikametgah belgesi, başkası adına katılacaklardan noterden tasdikli vekaletname ve geçici teminatı yatırdığını gösterir belge alma şartı istenecek. İhale şartnamesi ise her gün mesai saati içinde Denizli Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden temin edilebilecek. İhaleye girmek isteyenler, belgelerini tamamlayıp ihale gün ve saatinden önce belediye encümenine müracaatta bulunabilecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 16:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?