2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor iddialı geliyor

Bu sezon TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Denizli'de sürdürürken, kulüp başkanı Namık Kemal Eraslan, iddaa gelirlerinin düşürülmesi kararından vazgeçilmediği taktirde liglere katılmayacaklarını tekrarladı.

Geçen sezon ilk defa çıktığı 2. ligde başarılı bir sezon geçiren ve Bank Asya 1. Lig kapısından dönen Denizli Belediyespor, aynı başarıyı bu sezon da sürdürmek istiyor.

Kamp çalışmalarının bir bölümünü Bolu'da sürdüren ve burada düzenlenen Pamukkale Cup Futbol Turnuvası'nda 3 maçını da kazanarak şampiyon olan Kırmızı-beyazlılar Denizli'ye döndü. İkinci etap çalışmaları için yeniden Bolu'ya gidecek olan Denizli Belediyespor, çalışmalarını Denizli'de sürdürüyor.

Kınıklı semt sahasında 27 kişilik kadrosuyla antrenmanlarını sürdüren Denizli Belediyespor'da Ahmet bedir ve Sinan Kılıçaslan sakatlıkları nedeniyle düz koşu yaptılar. Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, Pamukkale Cup Turnuvası'nda şampiyon olan futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.

Yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Eraslan, gelecek hafta düzenlenecek olan Laodikya Cup Turnuvası'nda da iddalı olduklarını söyledi. Kulüplerin ayakta kalmasını sağlayan İddaa gelirlerinin düşürülmesi yönünde alınan yanlış karardan biran önce dönülmesi için tüm kulüpler olarak ortak hareket etme kararı aldıklarını belirten Eraslan, yanlıştan dönülmediği taktirde liglere katılmayacaklarını yineledi.

Öte yandan Denizli Belediyesporlu futbolcular yeni sezon öncesi Servergazi Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 12:40:51
Güncelleme :31 Temmuz 2009 Cuma 12:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?