3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli Belediyespor otelde çalıştı

Kamp çalışmalarını Antalya Side'de sürdüren TFF 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor, yoğun yağmur yağışı sebebiyle çalışmalarını otelin ağırlık salonunda yaptı.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, 2. etap çalışmalarını Antalya Side'de sürdürüyor. Antalya'da ki şiddetli yağış nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşayan Kırmızı beyazlılar, bugün yapılan antrenmanı kamp yaptıkları otelin ağırlık salonunda çalışmak zorunda kaldı. Yoğun yağmurun, antrenman sahalarını da göle çevirdiği bölgede, futbolcular da kötü hava şartlarından olumsuz etkilendi. Havanın soğuk olması ve şiddetli yağış nedeniyle, dün öğleden sonra yapılması planlanan idman da iptal edildi.

Futbolculardan Muhittin ile Serkan Şen, soğuk algınlığı nedeniyle Genel Menajer Kadir Kanatsız tarafından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene oldular. İki futbolcuya da üşütme teşhisi konulduğu ve ilaç tedavisine başlandığı öğrenildi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, bazı futbolcuların hastalanması nedeniyle antrenmanı iptal etmek zorunda kaldıklarını belirterek, "Olumsuz hava şartları çalışmalarımızı da, olumsuz yönde etkiliyor. Futbolcularımızdan bazılarının hastalanmaya başlaması, bazı tedbirleri de, almamızı gerektirdi. Futbolcu sağlığı için bazı çalışmalarımızı kapalı alanda yapıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 10:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?