2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor puan peşinde

DENİZLİ BELEDİYESPOR PUAN PEŞİNDE

Denizli Belediyespor, Orduspor karşısında kupadaki ilk puanını almanın hesaplarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Grup 3. hafta maçında Denizli Belediyespor yarın Orduspor'u ağırlayacak. Grubunda oynadığı iki karşılaşmada Ankaragücü'ne 2-0, Trabzonspor'a da 6-0 mağlup olan Denizli Belediyespor, kendi sahasında konuk edeceği Orduspor maçından en az bir puanla ayrılmak istiyor. Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçın son çalışmasını bugün maçın yapılacağı statta yapan Kırmızı-beyazlılar, antrenmanın ardından kampa girdi. Koşu ile başlayan antrenman, 5'e 2 topla çalışmasıyla devam etti. Ankaragücü maçında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağlarında yırtık teşhisi konulan defans oyuncusu Sinan Kılıçaslan'ın çalışmalara başladığı, Trabzonspor maçında sağ arka adalesinde ödem oluşan Cem'in, Orduspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu, kupada ise mümkün olduğu kadar puan toplamayı istediklerini belirterek, "Ziraat Türkiye Kupası'nda tecrübe ve kalite olarak bizden çok üstün olan rakiplerimizle mücadele ediyoruz. Biz tüm hazırlıklarımızı lige göre yapıyoruz. Kupa maçları bizim için ikinci yarı öncesi eksiklerimizi görme imkanı sağlıyor. Orduspor karşısında daha önce oynadığımız iki maç gibi elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstermek ve en azından

bir puanla sahadan ayrılmak istiyoruz. Bu maçta alacağımız puan veya puanlar hem maddi, hem moral olarak bize büyük katkı sağlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 17:04:02
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 23:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?