2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor revire döndü

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'da üst üste yaşanan sıkıntılar teknik heyeti kara kara düşündürürken, son olarak golcü futbolcu Fatih Koyugölge'nin sakatlanması moralleri bozdu.


Turgutluspor deplasmanından aldığı galibiyetle büyük moral bulan ve Marmaris Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizli Belediyespor'da, son haftaların formda oyuncusu golcü Fatih Koyugölge sol dizinden sakatlandı. Çekilen MR'ında golcü futbolcuya iç ve dış menisküs teşhisi konulurken, kulüp doktoru Mahmut Tekin, Fatih'in tedavisinin 2 hafta süreceğini söyledi. Barış, Serkan Görgeç, Ersin, Ahmet Bedir, Beşir ve Serkan Dölek de sakatlıkları nedeniyle takımla çalışmalara katılamadılar. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, kadro kurmakta çok zorlandıklarını belirterek, Fatih'in sakatlanmasıyla şok yaşadıklarını söyledi. Fatih'in oynayamayacak olmasının kendilerini üzdüğünü belirten Dolutaş, "Marmaris Belediyespor güçlü bir ekip. Oynadıkları futbol ligdeki yerlerini yansıtmıyor. Güzel bir maç olacak. Centilmence bir mücadele olsun istiyoruz" dedi.

Denizli Belediyespor'da, sağ ayak baş parmağı ile ayak tarağında ödem oluşan Barış'ın 3 hafta, sağ uylukta yaygın ödem oluşan Ahmet Bedir'in 4 hafta, ayak bileğinde zorlanma olan Serkan Dölek'in 2 hafta oynamayacağı, sol kasığında zorlanma olan Serkan Görgeç'in tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. Sağ dizinde ödem oluşan Ersin'in de Marmaris Belediyespor karşısında forma giyemeyeceği, arka çapraz bağlarında yırtılma olan Beşir'in ilk yarıyı kapattığı açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 15:13:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?