2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor topbaşı yaptı

Kırmızı beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına başladı. Profesyonel takım Doğan Seyfi’de, seçmelerden gelen 14 futbolcu ile altyapı Gümüşler’de idmana çıktı.

Denizli Belediyespor yeni sezon çalışmalarına başladı. Kırmızı beyazlılar yeni sezonun ilk idmanı öncesi tesislerde biraraya geldi. Teknik Direktör Hakan Dolutaş, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, yeni ve eski futbolcuları tanıştırdı.

Profesyonel takım daha sonra Doğan Seyfi Atlı stadına geçti. Buradaki çalışmaya 20 futbolcu katıldı. Yeni transferler Altınordu’dan Deniz, Denizlispor’dan Ali Helvacı, İsmail Baydil ve Sinan ile Ankaragücü’nden kaleci Oğuz ilk çalışmaya yeni takımlarıyla ilk kez katıldı. Toplu koşu ve kondüsyon ağırlıklı yapılan çalışmalar 19 Temmuz’da başlayacak Bolu kampına kadar sürecek.

GENÇLER GÜMÜŞLER’ DE

Öte yandan Denizli Belediyespor’un seçmelerde beğenerek çalışmaya çağırdığı 14 yeni isim ile alt yapıdan gelen 11 futbolcu ise çalışmaya Gümüşler’de başladı. Bu guruptan daha sonra profesyonel takıma aktarmalar söz konusu olacak.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 19:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?