2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor'a 2 pilot takım

DENİZLİ BELEDİYESPOR'A 2 PİLOT TAKIM

Denizli Belediyespor, pilot takım olarak Dokuzkavaklarspor ve Şemiklerspor ile anlaştı.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, Şemiklerspor ve Dokuzkavaklarspor'la pilot takımları olma konusunda anlaşma imzaladı. Denizli Belediyespor kulübünde düzenlenen protokol törenine Denizli Belediyespor Kulübü adına Başkan Yardımcısı Bekir Balım, Şemiklerspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Kuş, Dokuzkavaklarspor Kulübü adına da Kulüp Başkanı Mustafa Doğan imza attı. Denizli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Balım, taşıma suyla değirmenin dönmeyeceği için böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Kentin kenar mahallerindeki çocukların daha iyi imkanlarla spor yapabilmesi için kolları sıvadıklarını belirten Balım, "Yetenekli isimleri Türk futboluna kazandırma gayretindeki Denizli Belediyespor, Dokuzkavaklarspor ve Şemiklerspor kulüpleri ile birlikte çalışma kararı aldık. Bu kapsamda her iki kulübümüz Denizli Belediyespor'un altyapısını oluşturacaklar. Bu amaçla Gümüşler, Karşıyaka Saraçoğlu ve Belediyespor tesisleri tüm altyapı yaş gruplarınca ortak kullanılacak. Ayrıca her üç kulübümüz sporcu kaynağı olarak bölgelerinde ki ilköğretim okulları ile okul-kulüp işbirliği içinde olacaktır. Bu ortak çalışmalar sadece futbol branşı ile sınırlı kalmayıp, Denizli Belediyespor bünyesinde ki diğer branşlar içinde geçerli" dedi.

Sporcuların malzeme ihtiyacının Denizli Belediyespor kulübü tarafından karşılanacağını belirten Balım, "Hedefimiz her branşta yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak. Bu çalışmalarımızda bize sonsuz desteklerini esirgemeyen onursal başkanımız Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'ye ve ekibine teşekkür ederiz" diye konuştu.Konuşmaların artından kulüp temsilcileri protokole imzalarını attılar. Yapılan protokol gereği pilot takımlardaki tüm futbolcular Denizli Belediyespor'un tasarrufunda olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 16:19:05
Güncelleme :26 Eylül 2010 Pazar 13:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?