3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli Belediyespor'a moral ziyareti

DENİZLİ BELEDİYESPOR'A MORAL ZİYARETİ

Denizli Belediyespor'un altyapı branşlarında görevli antrenörleri profesyonel takımın Cankurtaran kampını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Spor Toto 3.lig 3.grup takımlarından Denizli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını Cankurtaran Tesisleri'nde sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların kampını ziyaret eden alt yapı antranörleri futbolculara moral verdi. Denizlispor Altyapı Teknik Sorumlusu Ali İhsan Urcanlı ve ekibinde görevli antranörler İsa Bay, Gökhan Kaynak, Ali Kepenek, Zinnur Hoşsöz, Mustafa Kocabaş, Volkan Aktürk ve Mehmet Zaman, Asbaşkan Bekir Balım ve Teknik Komite Üyesi yöneticilerin hazır bulunduğu ziyarette futbolcularla birlikte yemek yedi.

Cankurtaran'da sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan Denizli Belediyespor'da, teknik direktör Hasan Şermet, kampın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Oynadığımız iki hazırlık maçında eksikliklerimizi gördük ve bunları yönetime ilettik. Eksiklerimizi gidermek için geride kalan zamanı iyi şekilde değerlendirmek zorundayız" dedi. Denizli Belediyespor yarın Turgutlu'da Turgutluspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

DENİZLİ BELEDİYESPOR'A MORAL ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 11:16:00
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 19:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?