2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor'a yeni hoca

TFF 2. LİG

Denizli Belediyespor'da Hakan Dolutaş'ın istifa etmesinin ardından teknik direktörlüğe getirilen Altan Çetindağ göreve başladı.

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda son sırada bulunan ve ligde kalma mücadelesi veren Denizli Belediyespor'da, üst üste alınan kötü sonuçlar sebebiyle görevinden ayrılan Hakan Dolutaş'ın yerine teknik direktörlüğe getirilen Altan Çetindağ, futbolcularla ilk toplantısını yaptı. Denizli Belediyespor'da görev yaptığı dönemde belirli bir ahlak çerçevesinde çalıştığını ve böyle bir ahlak anlayışından dolayı tekrar göreve davet edildiğini söyleyen Çetindağ, "Ben de bu daveti şartlar ne olurla olsun herhangi bir

şey gözetmeden daveti kabul ettim. Benim için bu kulüpte son derece çok önemli insanlar var. Daha önce birlikte çalıştığımız, ayrıca izlediğim için bildiğim futbolcu arkadaşlarım var. Fedakarlık bu günlerde lazım. Ben bu takımın karakterini çok seviyorum. Yaptığımız mesleğin bir ahlakı varsa bu ahlakı ve karakterimizi öne plana çıkaracağız" dedi. Hafta sonu oynayacak Sarıyer maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Çetindağ, "Lig bitmeden önce ligde kalıp kalmayacağımızı hiç konuşmayacağız.

Bizim her hafta tek maçımız var ve sadece o maçı düşüneceğiz" dedi.

Denizlispor'da da santrafor olarak forma giyen teknik direktör Altan Çetindağ İzmirspor, Nazillispor, Adıyamanspor, Aliağa A.Ş, takımlarınının yanı sıra Denizli Belediyespor'da 4 sezon önce de göreve gelmiş ve bir yıl takımı çalıştırmıştı.

Öte yandan Sarıyer maçı hazırlıklarını sürdüren Denizli Belediyespor'da, sakatlığı süren Salih ve Mehmet çalışmalara katılmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 11:33:04
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 15:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?