2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor'da Fatih şoku

Denizli Belediyespor kaptanı Fatih Koyugölge, antrenmandan bir süre önce tesislerdeki odasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Denizli Belediyespor'da bugün Fatih Koyugölge'nin idman öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının üzüntüsü yaşandı. Hafta sonunda Turgutluspor ile yapılacak maç öncesi haftanın ilk antrenmanı için tesislere gelen Fatih Koyugölge, tesislerdeki odasında birden fenalaşarak olduğu yere yığıldı. Koyugölge, arkadaşlarının çağırdığı 112 Acil servis ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

Tecrübeli futbolcunun tedavisi Servergazi Devlet Hastanesi'nde sürerken, Genel
Menajer Kadir Kanatsız ve teknik direktör Hakan Dolutaş hastaneye gittiler. Denizli Belediyespor kulüp doktoru ve Servergazi Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Mahmut Tekin, Fatih'in tansiyon düşmesine bağlı baygınlık geçirdiğini belirterek, serum takıldığını ve tetkiklerinin de normal çıktığını söyledi.

Fatih Koyugölge'nin aniden rahatsızlanması futbolcu arkadaşlarını da üzüntüye boğdu. Olay anında Fatih'in odasında kaleci Mustafa ile birlikte oturduklarını söyleyen Serkan Görgeç, Fatih'in ateşinin olup olmadığını sormasından bir süre sonra bayıldığını söyledi.

Teknik diretör Hakan Dolutaş'ın hastaneye gitmesi sebebiyle bugün yapılan antrenmanı antrenör Seyfettin Kurtulmuş yaptırdı. Altınordu maçında oynayan futbolcular 25 dakika koşu yaparken, diğer futbolcular ısınma koşusunun ardından, minyatür kalelere gol çalışması yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 19:35:45
Güncelleme :24 Şubat 2009 Salı 19:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?