2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor'da Tezer sevinci

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'da 4 ay önce sakatlanan Beşir Tezer'in iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi.

Tavşanlı Linyitspor'dan sezon başında transfer edilen Beşir Tezer, uzun süren bir sakatlıktan sonra Denizlispor ile yapılan hazırlık maçında sahalara döndü. Karşılaşmanın 2. yarısında oyuna dahil olan Beşir Tezer, 45 dakika forma giydi.

Sakatlıktan iyileşerek yeniden formasına kavuşmasının sevincini yaşadığını belirten Beşir Tezer, "Eski gücüme kavuşmak için takım arkadaşlarımdan daha fazla çalışıyorum. İnşallah en kısa sürede eski formuma kavuşacağım" diye konuştu.
Teknik direktör Hakan Dolutaş, Beşir'in iyileşerek yeniden takıma katılmasıyla biraz daha güçlendiklerini belirterek, iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini, ikinci yarıda daha iyi bir Belediyespor izlettirmek için çalıştıklarını söyledi. Dolutaş, sakat futbolcuların iyileşmesiyle klasman gruplarında keyif veren bir futbol sergileyeceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa giren Kırmızı-beyazlı ekip, ilk idmanını yağmur altında yaptı. Teknik direktör Hakan Dolutaş, oyuncularına yenileme antrenmanı yaptırırken, idman birkaç tur koşu ve ardından kısa depar koşularla sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 19:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?