2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Belediyespor'da yüzler gülüyor

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'da deplasmanda Turgutluspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.


Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig'e iyi bir başlangıç yapan Kırmızı-beyazlı ekip, daplasmanda Turgutluspor'u 2-1 yenerek, rakibinin namağlup unvanına son verdi. Bu galibiyetle puanını 13'e çıkaran Denizli Belediyespor'da Teknik Direktör Hakan Dolutaş, oyuncularına övgüler yağdırdı. Turgutluspor karşısında soğukkanlı şekilde mücadele ettiklerini ve centilmence geçen bir maç sonunda galibiyete ulaşan taraf olduklarını belirten Teknik Direktör Hakan Dolutaş, "Eksikliklerimize rağmen kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Centilmence mücadelelerinden dolayı Turgutluspor'u kutluyorum. Turgutlu deplasmanından galibiyetle dönmek bizim için çok iyi oldu. Zoru başardığımız için mutluyum" diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı ekibin kendi sahasında 5 puan toplamasına karşılık, deplasman maçlarından 8 puan çıkararak deplasman maçlarında daha iyi sonuçlara imza atması dikkat çekiyor.


Denizli Belediyespor, Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Marmaris Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kırmızı beyazlı ekipte 8 oyuncunun sakatlıkları sürerken, Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, TFF'nin davetlisi olarak milli maçı izlemek için Estonya'ya gitti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 12:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?