3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli Belediyespor'dan örnek proje

DENİZLİ BELEDİYESPOR'DAN ÖRNEK PROJE

Denizli Belediyespor, sporda kulüp, okul ve aile üçgenini sağlam temellere oturtmak için önemli bir projeye imza atarak, bünyesindeki amatör futbol branşında yer alan sporcular ve aileler ile bir araya geldi.

Spor Toto 3.lig 3.Grupta yeralan Denizli Belediyespor, bir ilke imza attı ve aileler ile sporcuları kulüp binasında bir araya getirdi. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda geleceğin sporcularının yetişmesinde gerekli olan altın kurallar ile herkesin yapması gereken görevler ele alındı. Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, 50 yılı aşkın süreden bu yana böyle bir toplantının yapılmadığını belirterek, "Bize düşen ne varsa bizlere emanetiniz olan çocuklarınızın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Yıllarımızı amatör spora verdiğimiz gibi, profesyonel olarakta Denizlispor ve Denizli Belediyespor'da yıllarca hizmet verdik. Çocukların sporda bir yerlere gelmesinde en önemli görev ailelere düşüyor. Bizler de sporcularımıza ve ailelere yardımcı olmak için elimizden geleni yapıp, tecrübelerimizi aktaracağız. Denizli ve Türk futbolunun kalkınması için çalışacağız" dedi.

Denizlispor Asbaşkanı Bekir Balım ise toplantıların göstermelik olmayacağını ve kulüp olarak aileler ile yılda en az 5 kez bir araya geleceklerini söyledi. Kulüp, okul, aile üçgenini sağlam temellere oturtmak için kolları sıvadıklarına belirten Balım, "Denizli'de çocuklarının sporda bir yerlere gelebilmesi için bu görevleri üstlendik" ifadelerini kullandı.

Toplantıya Denizli Belediyespor alt yapı hocaları da katıldı.

DENİZLİ BELEDİYESPOR'DAN ÖRNEK PROJE
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 13:17:04
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 13:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?