3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli bisiklet turnuvasına hazırlanıyor

DENİZLİ, CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURNUVASI'NA HAZIRLANIYOR

11-18 Nisan 2010 tarihleri arasında yapılacak olan 46. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turnuvası'nın 2 etabı Denizli'de yapılacak.

Turnuvanın 14-15 Nisan 2010 tarihinde yapılacak Denizli etapları için Vali Yavuz Erkmen başkanlığında yol güzergahı, güvenlik önlemleri ve Denizli'nin tanıtılması konuları ile ilgili toplantı düzenlendi. Valilik binasında düzenlenen toplantıya Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ali Çardakçı, Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Denizli'yi de kapsayacak olan turnuvanın tanıtım anlamında çok önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turnuvası ülkemiz için iyi bir tanıtım fırsatı oluyor. Daha önceki yıllarda sahil şeridi takip ediliyordu ancak bu yıl Denizli de güzergaha dahil oldu. Denizli etabı TRT ve Eurosport televizyonları iki saat yayınlanacak. Geçiş güzergahlarının görsel olarak güzellikleri de yayınlanıyor. Bir taraftan spor, bir taraftan da Denizli'nin tanıtımı için izleyicilerin kafasında Denizli imajını nasıl oluşturabiliriz bunun üzerinde durmamız gerekiyor" dedi. Toplantıda, katılımcılar Denizli'nin dünyaya en iyi şekilde tanıtılabilmesi için önerilerini sundular.

46. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turnuvası 14 Nisan 2010 tarihinde Marmaris'ten başlayacak ve 4. etap bitiş yeri ise Pamukkale olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 12:19:01
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 13:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?