2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli BS, galibiyet sarhoşu

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'da, deplasmanda Akhisar Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.


Ligin ikinci yarısına kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu mağlubiyetiyle başlayan Denizli Belediyespor, Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenerek deplasman galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Bu galibiyetle zirve takibini sürdüren Kırmızı-beyazlı ekipte, Fethiyespor maçı öncesi İsmail Konuk, kaleci İsmail, Fatih ve Muhittin'in cezalı duruma düşmesi teknik heyeti zora soktu. Teknik Direktör Hakan Dolutaş, Akhisar Belediyespor maçını yöneten hakemin kararlarını eleştirerek, "Bugüne kadar yavaş oynadığı gerekçesiyle hangi kaleci iki kez kart görüp oyundan atılmış ? Fatih Koyugölge, gole giderken ceza sahası içinde düşürülüyor. Biz penaltı beklerken, hakem Fatih'e sarı kart gösteriyor. Uzatma anlarında faul olmayan pozisyonda düdük çalıyor ve biz faul olmadığı yönde itiraz ederken, Fatih'e sert girdin diye ikinci sarı karttan kırmızı kart gösteriyor. 3 puan aldık, ama 4 futbolcumuz cezalı duruma düştü. Herşeye rağmen futbolcularımla gurur duyuyorum. Biz yenilsek de yensek de oynadığımız futbolla seyir zevki veriyoruz. Sakat ve cezalı futbolcularımız çoğaldı, ama onların yerine oynayanlar eksiklikleri aratmıyor" dedi.
Fethiyespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak olan Denizli Belediyespor'da, sakat oyuncularla birlikte 7 futbolcu bu maçta forma giyemeyecek.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 17:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?