2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli BS'de, Bucaspor hazırlıkları

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı lider Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Ligde son 3 deplasman maçını da kazanan ve puan cetvelinde Bucaspor'un ardından ikinci sıraya yerleşen kırmızı-beyazlılar, ligin ilk yarısının son maçından da galibiyetle dönmek istiyor. İlk yarının son haftasını bay olarak geçirecek olan Denizli Belediyespor, Bucaspor'u da yenerek deplasman galibiyetlerinin tesadüfi olmadığını göstermek istiyor. Sakatlıkları sebebiyle Buca deplasmanında forma giyemeyecek olan Özgür, Beşir, Ahmet Bedir ve Barış dışında eksik futbolcusu bulunmayan kırmızı beyazlı ekipte, teknik direktör Hakan Dolutaş sık sık oyuncularıyla bir araya gelerek maçın önemini anlatıyor. Sezon başından beri her maçta pozitif oyun oynadıklarını ve her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Dolutaş, "Rakibimizin eksi ve artılarını futbolcularımıza anlatıyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Buca maçında sergileyeceğimiz futbolla, deplasman maçlarında aldığımız sonuçların tesadüfi olmadığını kanıtlamak zorundayız" dedi. Denizli Belediyespor Menajeri Kadir Kanatsız ise, Bank Asya 1.Lige çıkmak gibi bir hedeflerinin olmadığını belirterek, toplayabildikleri kadar puanı biran önce toplayıp, uzun bir maraton olan ligde, biran önce rahatlayıp korkulu rüya görmek istemediklerini söyledi.


Denizli Belediyespor, Cumartesi günü sabah tesislerde kahvaltı yaptıktan sonra İzmir'e gidecek ve Bornova'daki Ocakoğlu Otelde kampa girecek.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 16:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?