2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli BS'de 3 puan hesapları

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, hafta sonunda Alanyaspor ile oynayacağı maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.


Ligde ikinci sırada bulunan ve geçen hafta Afyonkarahisarspor deplasmanından puansız ayrılan Denizli Belediyespor, Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda Teknik Direktör Hakan Dolutaş nezaretinde yapılan antrenmanda ısınma koşusunun ardından istasyon çalışması yapan Kırmızı-beyazlı futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Baklavasına yapılan çift kale maç 4-4 bitince penaltı atışlarına geçildi. Kaptan Fatih Koyugölge'nin takımı olan mavi takım, kırmızı takımı penaltılarla 8-7 mağlup etti.


Teknik Direktör Hakan Dolutaş, Alanyaspor maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Alanyaspor maçını kazanarak geçen hafta mağlup olduğumuz Afyonkarahisarspor maçını unutturmak istiyoruz" dedi.


Öte yandan sakatlığı süren ve özel çalışma programı uygulanan Özgür'ün bir ay içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?