2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli BS'de galiyet hırsı

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, ilk yarının son maçında lider Bucaspor'u yenerek zirveye ortak olmak istiyor.


Maçlarını oynadığı Denizli Atatürk Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Bucaspor maçını da deplasmanda oynayacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Marmaris Belediyespor'u deplasmanda yenerek moral bulan ve puan cetvelinde 2. sıraya yükselen Kırmızı-beyazlı ekip, Bucaspor maçıyla ilk yarıdaki maçlarını tamamlamış olacak. Son haftayı bay olarak geçecek olan Denizli Belediyespor, ligde namağlup ve lider durumda bulunan Bucaspor'u yenerek aradaki puan farkını bire indirmek istiyor. Antrenmana sakatlığı süren Beşir katılmazken, sakatlıkları bulanan Barış Bakır, Ahmet Bedir ve Ali Kemal ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kırmızı-beyazlı futbolcular, antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların istekli ve hırslı olmaları teknik heyeti sevindirdi.


Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, Bucaspor'un çok tecrübeli isimlerden oluştuğunu belirterek, rakiplerinin puan sıralamasında ilk sırada yer almasının da bunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini kaydeden Dolutaş, "Genç bir kadroya sahibiz. Takım halinde defansta ve ofansta iyi mücadele ediyoruz. Bizim artılarımızdan biri de takım içindeki arkadaşlığın en üst seviyede olması. Düşüncelerimizi maçta en iyi şekilde uygulayabilirsek, istediğimizi alabiliriz.


İzmirli sporseverlere iyi bir mücadele izlettireceğimizi umuyorum. Bucaspor'u yenerek zirveye ortak olmayı hedefliyoruz" dedi. Bu arada Denizli Belediyespor Menajeri Kadir Kanatsız ve Teknik Direktör Hakan Dolutaş, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'ne giderek, Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın ile buluştu. Geçen yıl Denizli Belediyespor'u 2. Lig'e çıkaran Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, uzun yıllar birlikte çalıştığı Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş ve yardımcılarıyla bir süre sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 13:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?