2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli BS'de mağlubiyet üzüntüsü

TFF 2. Lig 2. Grup'ta play-off'a kalma mücadelesi veren Denizli Belediyespor'da, deplasmanda lig sonuncusu Afyonkarahisarspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.


Ligde son 4 maçını kayıpsız atlattıktan sonra mutlak galibiyet için gittiği Afyonkarahisarspor deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Denizli Belediyespor, en yakın rakiplerinin de puan kaybetmesiyle lig ikinciliğini korudu. Afyonkarahisarspor mağlubiyetinin kendilerini üzdüğünü, ancak yarıştan kopmayacaklarını belirten Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, ligde kalan 4 maçlarının final niteliğinde olduğunu söyledi. Mağlubiyeti oyuncuların maça beyinsel olarak hazır olmamalarına bağlayan Başkan Eraslan, rakiplerinin maça kendilerinden daha çok motive olduğunu belirtti. Başkan Eraslan, "Futbolcularımız lig sonuncusu bir takımdan bu kadar direnç beklemediler. Afyonkarahisarsporlu futbolcular kendi iç bünyelerindeki sorunlar nedeniyle artı motive olmuşlar. Maçta şans da bizim yanımızda değildi. İki topumuz direkten döndü. Bunlardan birini gole çevirebilseydik belki kazanan takım biz olacaktık. Kalan maçlarımız final niteliğinde olacak" dedi.


Ligde kalan 4 maçını da Denizli'de oynayacak olan Denizli Belediyespor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 17:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?