2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli BS'de mağlubiyet üzüntüsü

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'da, ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu'na mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.
Tarsus İdmanyurdu karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Denizli Belediyespor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları sürerken, kırmızı-beyazlı futbolcular Tarsus İdmanyurdu karşısında kaybedilen 3 puanı Akhisar Belediyespor'u yenerek telafi edeceklerini söylediler. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, antrenmanlar öncesinde futbolcularla toplantı yaparak Akhisar Belediyespor maçının önemini anlatıyor.


Tarsus İdmanyurdu maçında pas hatalarının göze çarptığını belirten Dolutaş, bir an önce bu maçı unutmaları gerektiğini söyledi. Ligin ilk yarısında çizdikleri başarılı performansı ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini belirten Hakan Dolutaş, "Tarsus İdmanyurdu maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak bu mağlubiyeti telafi etmek de bizim elimizde" dedi.


Denizli Belediyespor'da sakatlıkları uzun süredir devam eden Beşir, Ahmet Bedir ve Özgür, Tarsus İdmanyurdu maçı öncesi antrenmanda sakatlanan Ahmet Yakak, hasta olan Burak ile sarı kart cezalısı Cem'in Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecekleri öğrenildi. Kırmızı beyazlılar, yarın sabah kendi tesislerinde yapacakları kahvaltının ardından Manisa'ya gidecek ve Büyük Saruhan Otel'de kampa girecek. Denizli Belediyespor kafilesi maç günü de Akhisar'a gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 15:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?