2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli 'Bursaspor' sloganlarıyla inledi

DENİZLİ 'ŞAMPİYON BURSASPOR' SLOGANLARIYLA İNLEDİ

Turkcell Süper Ligi'nde Bursaspor'un şampiyonluğu tüm yurtta olduğu gibi Denizli'de de coşkuyla kutlandı.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la berabere kalmasının ardından Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla geçerek 75 puanla ilk defa Turkcell Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Bursaspor'un şampiyonluk coşkusu Denizli'yi de sardı. Maçın bitmesiyle birlikte özellikle Pamukkale Üniversitesi Kampusu önünde toplanan çok sayıda Bursaspor, Trabzonspor, Ankaragücü, Beşiktaş ve Denizlisporlu taraftarlar bir araya gelerek şampiyonluk kutlaması yaptı. 'Şampiyon Bursaspor' tezahüratlarıyla ortalığı inleten taraftarlar daha sonra yürüyüşe geçti.

Polisin geniş güvenlik önlemleri altında yürüyen grup, bir yolcu otobüsünün etrafını sararak sallamaya başladı. Otobüs şoförü ve yolcuların büyük şaşkınlık yaşadığı olayda otobüsü bir o tarafa bir bu tarafa sallayan taraftarlara motorize ekipler müdahale etti. Bursaspor bayrağı ve tuttukları takımların kaşkollerini taşıyan taraftarlar daha sonra park alanında toplayıp, şampiyonluk şarkıları söylediler. Üzerinde Beşiktaş formasıyla kutlamalara katılan bayan bir Beşiktaş taraftarı, kendi kalelerine attıkları golle Bursaspor'un şampiyon olduğunu belirterek, bu şampiyonluğun kendisini de çok sevindirdiği söyleyip şarkılar söyledi. Trabzonsporlu taraftarlar ise 1996 yılında Fenerbahçe'nin Trabzon'da Trabzonspor'u yenerek şampiyonluktan etmesinin intikamını aldıklarını söylediler.

Bursaspor ve Ankaragücülü taraftarlar timsah yürüyüşü yaparken, Trabzonspor taraftarlarının ağırlıklı olduğu bir grup ise, dakikalarca horon tepip, kolbastı oynadı.

DENİZLİ 'ŞAMPİYON BURSASPOR' SLOGANLARIYLA İNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 10:06:00
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 15:55:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?