6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizli Emniyet Müdürü hırsızın cenazesine katıldı

Edinilen bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, dün Cumhuriyet Mahallesi’nde devriye görevine çıktıkları sırada, hırsızlık suçundan aranan Ali Özenboy, kaçmaya başladı. Polis memuru Enes Yılmaz "dur" ihtarı olarak, havaya bir el ateş etti. Polisle hırsız arasındaki kovalama, bir ara sokakta son buldu. Bu sırada hırsız, bıçağına sarılarak, polisi karnından yaraladı. Yaralı polis, hırsızın kaçmasına engel olmak için bir el ateş etti. Sırtına kurşun yarası alan hırsız olay yerinde hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucunda cenaze, yakınlarına teslim edildi.

Denizli Zeybek Camii’nde, vefat eden Ali Özenboy için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Denizli Emniyet Müdürü İhsan Ünal’ın yanı sıra, Emniyet Müdür yardımcıları Baytekin Nennioğlu, Mehmet Tüzün ve Ahmet Ayazlar ile Asayiş Şube Müdürü Sinan Beğenir, Hırsızlık Büro Amiri Mustafa Öğüt ve Özenboy’un yakınları katıldı.

Cenaze namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emniyet Müdürü Ünal, "İnsanın olduğu yerlerde olay oluyor. Denizli Emniyet teşkilatı olarak, problemleri en aza indirmek için çalışıyoruz. Talihsiz bir olay yaşadık. Arkadaşımızın uyarı ateşi yaptığı kesindir ve kasıt yoktur. Teşkilat olarak insancıl görevimizi, örf ve adetlerimizi yerine getirmek için cenazeye katıldık" dedi.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 11:12:05
Güncelleme :4 Eylül 2004 Cumartesi 11:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?