2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli Fener'den çekinmiyor

Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Fenerbahçe maçının kendileri için diğer maçlarla aynı değerde olduğunu ve bu düşünceyle maça hazırlandıklarını söyledi.

Denizlispor'da gözler Cuma günü kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçına çevrildi. Ligin ilk yarısının son haftalarına girilirken kendi sahalarında Fenerbahçe ile çok zor bir maç oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Ümit Kayıhan, "Bu maç için bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizim için bu maçın önemi diğer maçlarla eşdeğer. Genelde Fenerbahçe maçına farklı, diğer maçlara farklı bakılıyor. Ama biz her maçın bizim için aynı değerde olduğunu düşünüyoruz. Fenerbahçe maçı da bunlardan bir tanesi" dedi.

Fenerbahçe'yi yenmek için hem teorik hem de pratikte çalışmalar yaptıklarını belirten Kayıhan, "Fenerbahçe güçlü bir ekip. Ama biz de gücümüzü biliyoruz, zaaflarımızı biliyoruz, buna göre çalışıyoruz" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Son haftalarda ilk golü atmasına rağmen Denizlispor kaybediyor. İlk golü bu kez biz yiyelim diye düşünüyor musunuz ?" sorusuna Kayıhan, "Böyle bir şeyi söylemem mümkün değil. İlk golü biz atalım ve biz kazanalım" şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Alex ve Güiza'ya özel bir önlem almayacaklarını belirten Kayıhan, "Çünkü takımımızda bazı futbolculara önlem yaparak çalışırsak, o maçta oynatmama ve oynamama yönünde bir felsefe içine düşürebiliriz. Ben oyuncularıma nasıl oynayacaklarını, ne yapacaklarını gösteriyorum. Ama sahada bazı tedbirler elbette alınacak" dedi.

Çok gol atmalarına, zaman zaman farklı öne geçmelerine rağmen maç kaybettiklerini belirten Kayıhan, "Gol atmak nasıl bir beceri gerektiriyorsa, gol yememeyi de becerebilmeliyiz. Bir yönümüz eksik. Gol atmak şu kısır futbol döneminde benim için önemli. Ama bununla övünmememiz lazım. Ben kazanırken de söylüyorum. Bursaspor'u 4-3 yenmiştik, ama ben yediğimiz 3 golün düşündürücü olduğunu ve bu sorunu çözmemiz gerektiğini söylemiştim. Eskişehirspor maçında 3-0 öndeyken 4-3 mağlup oluyorsak, savunma konusunda bir sıkıntımız var demektir. Bunu çözmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 15:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?