3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli firmaları hayran bıraktı

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi’nin davetlisi olarak Denizli’ye gelen Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) bağlı Ticaret Odası Temsilcisi, Denizli’de firmaların kullandığı modern teknoloji karşısında şaşırdığını belirtti.

BAE’ye bağlı Sharjah Emirliği Ticaret Odası Havaalanı Serbest Bölge Temsilcisi Read Abdullah Bukhatir ile Fuarlar temsilcisi Lilian Fernandes, MÜSİAD üyelerini ziyaret için Denizli’ye geldi. Geçtiğimiz aylarda BAE’de düzenlenen fuara giden 33 kişilik MÜSİAD heyeti, iş görüşmeleri ve ikili görüşmelerin yanısıra 2 stand açmıştı.

MÜSİAD’ın ziyaretine iade-i ziyaret olarak Denizli’ye gelen Sharjah Emirliği Serbest Bölge Temsilcisi ve Fuar Temsilcisi’ni, MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Eyüpoğlu karşıladı. Eyüpoğlu, konuklarla yakından ilgilenirken bazı üyelerin fabrika ve işyerlerine ziyaretlerde bulunarak Türkiye’de teknolojinin geldiği nokta, çalışma ortamı ve işgücü ile modernizasyonlar gösterildi.

Colossea Otelde dinlenen Sharjah temsilcileri, öğleden önce Doğruyol Tekstil, Aysan Raf, Gürlesin çamaşır, Eymer gibi firmalarda ikili görüşme ve bir dizi incelemelerde bulundu. Öğleden sonra devam eden görüşmelerde Denizli ve işkollarında elde edilen bilgiler ile Sharjah’a giderek bilgileri aktaracaklar.

Konuk heyet başkanı Read Abdullah Bukhatir, Denizli’de gördükleri ilgiden dolayı teşekkür ederken, "Firmaların ürettiği mallar, fiziki yapıları, çalışma şartları, teknolojiyi yakından takip ederek üretimde teknolojiyi kullanmaları bizi memnun etti. Alacağımız malların kaliteyi de beraberinde getireceğine inanıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2005 Pazar 16:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?