2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Denizli hakettiğini alıyor'

AK Parti Denizli Merkez İlçe 3.Olağan Kongresi yapılıyor.
Mevcut başkan Uğur Erdoğan'ın tek aday olarak girdiği kongerede divan başkanlığına AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan seçildi.

Belediye Sanat Merkezi'nde yapılan kongreye AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mehmet Yüksel, Mithat Ekici ve Selma Aliye Kavaf, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş, İl Başkanı Bilal Uçar ve partililer katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan başkan adayı Uğur Erdoğan, "Türkiye'yi çıktığı medeniyet yolculuğundan döndürme gayreti olanlar, boşuna bir gayretin içinde olmasınlar. Ülkemiz, medeniyet yolculuğunda hızla ve başarıyla ilerlemektedir. Bize verilecek ve güven doğrultusunda hizmetlerimize, hiç bir ayırım gözetmeden sadece insan unsurunu ön planda tutarak var gücümüzle yansıtmaya devam edeceğiz" dedi.


AK Parti Denizli milletvekilleri, İl Genel Meclis Başkanı Yüceliş ve İl Başkanı Bilal Uçar'ın da birer konuşma yapan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin tarih boyunca görmediği devlet desteğini AK Parti döneminde gördüğünü söyledi. 2000 yılında 1 milyar olan toplam Denizli ihracatının 3 milyar dolara ilerlediğini, 100 bin olan işçi sayısının 150 bine ulaştığını belirten Nihat Zeybekci, "Artık Denizli verdiğinin karşılığını alıyor. Hatta daha önceden alacağı olanı da almaya başladı" dedi. Denizli'nin örnek bir il olduğunu, alt ve üst yapı çalışmalarıyla büyük hizmetler aldığını belirten Zeybekci, "100 milyon dolara mal olacak içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarıyla, Japonya'nın, ABD'nin, İsviçre'nin bir kentinden farksız olacağız. Biz bu göreve hakim olmak için değil, hizmetkar olmak için geldik" dedi. Yapılan çalışmaların bazı çevreler tarafından eleştirilmesine saygı duyduklarını ama iftira siyasetine asla tahammülleri olmadığını belirten Nihat Zeybekci, "Yaptığımız işlerin eleştirilmesini saygıyla karşılarız. Ama iftira atılmasına asla izin vermeyiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren yaklaşık 1 milyon YTL'lik iş yaptık. Gelsinler tüm hesaplarımızı ve çalışmalarımızı incelesinler. En küçük bir yolsuzluk, hırsızlık hatta buna yakın bir şüphe ortaya çıkarılsın, 28 meclis üyemle birlikte görevi bırakmaya hazırım" dedi. AK Partililer'in partileriyle gurur duymasını isteyen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, "Ben AK Partiliyim. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğumda tüm Denizli'nin belediye başkanıyım ve herkese eşit mesafede olurum. Ama AK Partililer o kadar mütevazi ki artık biraz şımarılsın istiyorum. Yapılan hizmetler anlatılsın" dedi.


Zeybekci'nin konuşmasının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bir konuşma yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 16:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
samimi olun IP: 89.205.150.xxx Tarih : 31.08.2008 00:23:40

Sayin AKP, Vekiller ve Belediye Baskani Denizlimiz, Ulkemiz Kurulus Tarihinden Beri Boyle soygun Pes kes Gormemistir,Haketmedigini Goruyor Denizlimizde Ulkemizde Sayin Muteahhit Vekil Kooperatif Komisyonlarinin Yanina simdide Vekil Olma avantajiyla Baska Komisyonlarda Geliyormu Sayin Baskan Istanbuldan Getirttiginiz Profesyonel H...Danismanlar Sizin Adiniza Pazarliklar Yaparken Nasil Milletin Gozunun Icine Baka Baka Konusabiliyorsunuz PES Kisiliginize Nasil Bir Ruhtur Nasil Bir Kisiliktir Bakin Kardesim Milletimiz Sahipsiz Degil Bunlari Yaniniza Birakmayacak Bir Guc var Ilahi Guc Inanin Bu Tuyu Bitmemis Yetimin Haklari Fitil Fitil Burnunuzdan Gelecek Bakiyorum En Bastakide Ayni En altakide Ayni Demek Bu Karekter AKP Kareteri Bu Kisilik AKP Kisiligi Namaz Kiliyorsunuz Suu Duyuyormusunuz Coluk Cocugunuz la Berabe Oturdugunuzda Huzurlumusunuz Beyler Dedigimi Biraz Dusunun ve Kendinize Ceki Duzen verin ALLAH cc Sizlere Hidayet Versin AMIN...