2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli haksız bir rekabet içerisinde

Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mehmet Topuz'un Beşiktaş'ın oyun yapısına daha uygun olduğunu ve bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ta oynamasını istediğini söyledi.

Denizli'de sporseverlerle bir araya gelen Rıdvan Dilmen, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Rıdvan Dilmen ile fotoğraf çektirmek ve forma imzalatmak isteyen sporseverler zaman zaman izdihama sebep oldu. Rıdvan Dilmen, daha sonra futbol dünyasındaki son gelişmelerle ilgili düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un futbolcu transfer etmeden teknik direktör sorununu çözdüğünü ifade eden Rıdvan Dilmen, büyük takımların önce teknik direktör transfer etmesinin önemli olduğunu söyledi.

Takımların önce teknik direktörlerle anlaştığını ifade eden Dilmen, "Bu yüzden teknik adamlar, 'Bu takımı ben yapmadım. Ben istememiştim' diyemezler. O yüzden uzun yıllardır özlenen tablo buydu. Teknik direktörlere kulüpler tarafından takım teslim edildi. Artık hocaların böyle mazeretleri olmayacak" diye konuştu.

Mehmet Topuz'un bir yıl daha Kayserispor ile sözleşmesi olduğunu ve gelecek sezon sonunda serbest kalabileceğini belirten Rıdvan Dilmen, "Bu transferin sonucunu ben de herkes gibi çok merak ediyorum. Ne hayırlı ise o olsun. Mehmet Topuz çok genç bir oyuncu. Ama bana sorarsanız Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ta oynamasını isterim. Beşiktaş'ın oyun şablonu Mehmet Topuz'a daha uygun, hem de futbolcu Beşiktaş'ta oynama yönünde beyanda bulunmuş" dedi.

Denizlispor'un ligde haksız bir rekabet içerisinde mücadele ettiğini belirten Rıdvan Dilmen, "Ali İpek varken Denizlispor'u düşecek ilk takımlar arasında görmem. Denizlispor haksız bir rekabet içinde mücadele ediyor. Kayserispor 5 milyon Euro'ya futbolcu vermiyor. Bugün Denizlispor''dan herhangi bir oyuncuya 5 milyon Euro verin, yanında 3 tane de bonus verirler. Kayserispor, Ankaraspor, Büyükşehir Belediyespor gibi takımların arasında Denizlispor kıt bütçeyle en iyisini yapmaya çalışıyor. Ligde zor şartlar altında mücadele ediyor. Bu şartlarda Denizlispor'un ligde kalması mucize. Ona rağmen ayakta kalmaya çalışıyorlar. Mesut Bakkal ile inşallah anlaşırlar ve yola devam ederler. Mesut Bakkal da kulübün ekonomik durumuna bakarak fazla zorluk çıkarmamalı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:41:39
Güncelleme :11 Haziran 2009 Perşembe 17:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?