2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli için yolun sonu görünüyor

DENİZLİSPOR'DA UMUTLAR TÜKENDİ

Denizlispor, Antalyaspor deplasmanından mağlubiyetle dönerek, ligin bitimine 4 hafta kala umutlarını tüketti.

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Antalyaspor maçından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Denizlispor, ligin bitimine 4 hafta kala 21 puan da kaldı. Ligde kalabilmesi için en yakın rakibi Diyarbakırspor'un yanı sıra, arasında 9 puan fark bulunan Manisaspor veya Sivasspor'u da geçmek zorunda olan Yeşil-siyahlıların Sivasspor'la ikili averajda dezavantajı bulunuyor. İlk maçta kendi evinde 1-1 berabere kaldığı Sivasspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Denizlispor, şu anda 30 puanda bulunan Manisaspor'la ikili averajda eşit durumda.

Denizlispor geride kalan 4 maçı da kazansa dahi, Sivasspor'un 3, Manisaspor'un da 4 puan alması halinde lige veda edecek. Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyetle işlerinin çok zora girdiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçta üstün olan tarafın kendileri olduğunu ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi. Çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunlardan sadece birini değerlendirebildiklerini ifade eden Kutlu, "Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik sonuç farklı olurduk. İyi mücadele ettik ancak yaptığımız kişisel hatalar mağlubiyeti getirdi. Oyun olarak bir sıkıntı yaşamıyoruz ama bunu skora yansıtamadığımız için istediğimizi alamıyoruz" dedi.

Ligin bitimine 4 hafta kala ligde kalma yolunda işlerinin iyice zorlaştığını ifade eden Hakan Kutlu, "Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece her maçımızı kazanmak için oynayacağız" dedi.

Yeşil-siyahlılar geride kalan 3 haftada Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor'la kendi sahasında mücadele ederken, tek deplasman maçında Trabzonspor'a konuk olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 12:50:04
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 16:20:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?