2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli ilk galibiyet peşinde!

Denizlispor Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında karşılaşacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak 3 puanla düşme hattında bulunan Denizlispor, Bursaspor'u yenerek hem ilk galibiyetini almak, hem de düşme potasından çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik direktör Nurullah Sağlam'la çıktığı 4 maçta 3 beraberlik bir mağlubiyet alan Yeşil-siyahlılar, Bursaspor maçı hazırlıklarını milli takımlarına giden ve sakatlığı süren 5 oyuncudan yoksun sürdürüyor. Denizlispor'da ülkelerinin milli takımlarında bulunan Beninli Koffi, Gineli Bangoura, Boşnak Berberoviç ve Ümit Milli Takım kadrosuna çağırılan Güray ve Cenk'in yanı sıra, sakatlığı süren Boşnak oyuncu Bajic çalışmalara katılmıyor.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, Erhan Altın yönetiminde sahaya çıktıkları ligin ilk 3 maçından puansız ayrıldıklarını belirterek, "Teknik direktörlüğe Nurullah Sağlam'ın getirilmesiyle birlikte puan almaya ve iyi futbol oynamaya başladık. Ancak şu ana kadar galibiyetimizin olmaması takım üzerinde stres oluşturuyor. Bu yüzden Bursaspor maçı bizim için diğer maçlara nazaran daha fazla önem taşıyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek kendi evimizde ağırlayacağımız Bursaspor'u yenmek ve düşme hattından çıkmak istiyoruz" dedi.

Ankaraspor'un ligden düşürülmesi kararıyla ligden düşecek takım sayısının 2'ye düşmesinin kendilerini fazla ilgilendirmediğini belirten Özhan Çetin, "Ankaraspor'un ligde düşürülme kararı tamamen hukuki bir süreç. Bu konuda bizim bir açıklama yapmamız doğru olmaz. Biz en kısa zamanda düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. İyi bir takımız ve her hafta daha iyi mücadele ediyoruz" dedi.

Denizlispor, milli maç sebebiyle verilen bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek için, Cumartesi günü Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Manisaspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 12:25:01
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 17:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?