3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli kanatlardan vuracak

DENİZLİSPOR, BEŞİKTAŞ'I KANATLARDAN VURACAK

Ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor, şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ı yenerek son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Pazartesi günü Beşiktaş'la karşılaşacak olan Denizlispor çalışmalarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürüyor. Manisaspor maçında ayağı kırılan ve sezonu kapatan genç futbolcu Güray Vural dışında eksik oyuncusu bulunmayan Yeşil-siyahlılar, son 4 haftayı 10 puan alarak kapatarak ligde kalma umutlarını sürdürdü. Kendi sahasındaki Beşiktaş maçını kazanarak bu ümitlerini devam ettirmek isteyen Denizlispor'da futbolcuların oldukça istekli olması dikkat çekiyor. Bugün sabah yapılan antrenmana takımın yarısı katılırken, diğer futbolcular öğleden sonra PAF Takım'la çift kale maç yaptı.

Beşiktaş maçında sahaya süreceği ilk 11'i ayrı çalıştıran teknik direktör Hakan Kutlu, ısınma ve istasyon çalışmasının ardından oyuncularına bol bol kanatlardan orta ve şut çalışması yaptırdı. Bu sezon kendi sahasında sadece Kayserispor'u yenebilen ve bu galibiyetin ardından bir daha mağlubiyet yüzü görmeyen Denizlispor, Beşiktaş'ı da eli boş göndermek istiyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, iki takım için de çok bir maç olacağını belirterek, "Bizim ligde kalmamız, onların da şampiyonluğa ulaşması için kazanması gereken bir maç. Biz son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Biz hep bir galibiyetin bir seriyi getireceğini söylemiştik, söylediğimiz de oldu. Bunun devamının getirmek zorundayız. Beşiktaş'la kendi sahamızda karşılaşacağız. Bu yüzden taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Taraftarlarımız iç saha maçlarında çok etkili. Son haftalarda bize olan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz. Seyirci desteğiyle Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum" dedi.

Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu ifade eden Kutlu, "İki takımın da moral ve motivasyonu iyi. Rakibimiz de son maçını kazandı. Ama biz rakibimizin artı ve eksilerini iyi biliyoruz. Kazanmak için çıkacağız ve bunu başaracak güçteyiz" dedi.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen golcü oyuncu Youla ise, Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Bizim puana ihtiyacımız var. Beşiktaş iyi oynuyor ama biz kendi taraftarlarımızın önünde mutlaka galip gelmek zorundayız. Son haftalarda iyi puanlar topladık. Bu hafta da galip gelmek için oynayacağız" dedi.

Beşiktaş defansının iyi olduğunu ve rakibin az gol yediğini ifade eden Youla, "İnşallah bu maçta Beşiktaş'a bir, iki gol atarak galip geleceğiz" dedi.

DENİZLİSPOR, BEŞİKTAŞ'I KANATLARDAN VURACAK
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 13:56:02
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 00:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?