3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli ligi iyi bitirmek istiyor

Denizlispor, yarın oynayacağı Beşiktaş maçının son hazırlıklarını yaparken, futbolcular sezonu galibiyetle bitirmek istediklerini söylediler.


Turkcell Süper Ligi 2008-2009 sezonunun son maçında yarın lider Beşiktaş'ı konuk edecek olan Denizlispor'da tüm hazırlıklar tamamlandı. Geçen hafta alınan sonuçlardan sonra ligde kalmayı garantileyen Yeşil-siyahlılar, sezona galibiyetle veda etmek istiyor. Sakat olan Carlos Alberto dışında eksik futbolcusu bulunmayan Denizlispor'da futbolcular Denizlispor'a yakışan bir mücadele vereceklerini ve galibiyet için sahaya çıkacaklarını söylediler. Ligin ikinci yarısında Denizlispor'a gelen ve gösterdiği performansla takımının ligde kalmasında önemli rol oynayan oyunculardan biriolan kaleci Özden, kendileri için ligin geçen hafta bittiğini belirterek, "Beşiktaş iyi bir takım ve şampiyon olmak için sahaya çıkacak. Biz de son maçımızı kazanmak istiyoruz. Denizlispor tarihinde böyle kritik maçlar vardır. Bunlardan birini daha oynayacağız. Biz Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz. Kazanmak için tüm mücadelemizi ortaya koyacağız" dedi.


Ligde son 3.5 aydır çok stresli günler geçirdiklerini ve bu sürede 15 puandan 38 puana ulaştıklarını belirten Şener Aşkaroğlu ise, "Şimdi rahatız. Stresimiz bitti ama sorumluluğumuz bitmedi. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği maç burada oynanacak. Eksik oyuncumuz yok ve tam takım sahaya çıkacağız. Elimizden geleni yapıp taraftarımızın önünde galip gelmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Beşiktaş bize yenilse bile şampiyon olabilir. Biz de şampiyonu yenerek sezonu tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.


Öte yandan Denizlispor Kulübü'nün misafir Beşiktaş taraftarları için 800 bilet ayırdığı ve bu biletlerin dışında rakip takım taraftarlarına bilet satılmayacağı öğrenildi.


Denizlispor'un Beşiktaş maçına, Özden, Şener, Burak, Wescley, Çağlar, Bangoura, Braga, Emin, Güray, Roberts ve Angelov ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 11:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?